Dit gerecht is voor mensen die van zoet houden. Maar ook voor mensen die nog nooit eerder pastinaak hebben gegeten. Het is een vergeten groente hoewel… inmiddels populair geworden door programma’s als Topchef. Dus wil je deze herontdekte groente eens proberen? Maak dan dit recept.
Ingrediënten voor 2 à 3 personen.
1 grote ui
1 teen knoflook
1 pastinaak
½ spitskool in reepjes gesneden
Blikje kidney bonen
3 tomaten in blokjes
Verse ananas (of uit blik)
Pakje Kokosmelk
Gembersiroop
1 theelepel kerrie
Zout en peper
OlijfolieBereiding
Blus af met de kokosmelk en roer alles door. Voeg een theelepel kerriepoeder toe met de ananas. Roer nogmaals door. Doe deksel op de pan
en laat alles 10 minuten pruttelen. Voeg op het laatst de tomaat toe en breng
op smaakt met flink wat peper en zout.
en laat alles 10 minuten pruttelen. Voeg op het laatst de tomaat toe en breng
Ik vind het lekker om Basmatie of Pandan rijst hierbij te eten.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten